Rólunk

A Familiar Foods Kft. bemutatkozik

Cégünk 2003-ban alakult, de más cégformában 1998 óta foglalkozik közétkeztetéssel, munkahelyi étkeztetéssel és büfé üzemeltetéssel. Az évek alatt szerzett tapasztalatainknak, illetve a folyamatos technikai fejlesztéseinknek köszönhetően jelenleg Budapest területén számos helyen jelen vagyunk.

Fő célkitűzésünk mindig is a vevők magasszíntű, pontos és talán a legfontosabb: olcsó áron történő kiszolgálása volt. Ezt csak saját felszerelt konyháink kiépítésével és saját szállítójárművek vásárlásával érhettük el. Mára már ezek mind megvalósult beruházások.

A nagytételben történő szerződéses kiszállítás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a munkahelyi vendéglátásra is. A főváros több pontján üzemeltetünk ilyen jellegű éttermeket, amelyeket a tulajdonosok bocsájtanak rendelkezésünkre a helyben dolgozók igényeinek kielégítésére.

Áraink mérsékeltek, a piaci viszonyoknak megfelelnek, a helyi viszonyokhoz és igényekhez igazodnak. A különleges igényeket is teljesítjük, az elvárásokat szerződésben rögzítjük, az egyénileg megbeszélt árral, és az esetleges egyéb kedvezményekkel együtt.

Reméljük Önöket is leendő megrendelőink között köszönthetjük.

Beszállítóink:

A velünk szemben támasztott magas követelmények, illetve a HACCP minőségbiztosítási rendszer megkövetelik tőlünk, hogy beszállítóink is felkészültek, igényesek, pontosak legyenek. Eddigi pozitív minősítő referenciáik, együttműködési képességük, gyorsaságuk garancia számunkra. „Amennyiben a vendég elégedett mi is azok vagyunk.” Ez azt jelenti megtaláltuk a számunkra, de elsősorban az Önök számára megfelelő beszállítót.Minősítéseink

Büszkék vagyunk a minősítéseinkre, amelyek szerint naponta dolgozunk. Fontos, hogy mindig a legjobbat adjuk...